Συγγραφέας από τη Γραβούνα μας κάνει περήφανους με την καταγωγή της

Σήμερα έχουμε την χαρά να αρθρογραφήσουμε για μια συγγραφέα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο τόπο μας .Όπως διαπιστώσαμε η χαρά του γραπτού λόγου για την συμπατριώτισσα μας συγγραφέα ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία και άρχισε να γράφει, επειδή της έδινε χαρά. Και, όπως λέει, αν κάτι σας κάνει χαρούμενους, θα το κάνετε για πάντα.Η Συγραφέας κ.Καραντωνίου Ιφιγένεια είναι το πρόσωπο που φιλοξενούμε στην Chrysoupoli News σήμερα όπου θα την γνωρίσουμε καλύτερα και φυσικά έχουμε όλοι μας ένα λόγο παραπάνω την κοινή καταγωγή.

Ποια είναι η καταγωγή της συγγραφέως Ιφιγένειας Καραντωνίου ;

Συγγραφέας κ.Καραντωνίου Ιφιγένεια: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γραβούνα του Δήμου Νέστου .Έζησα στην Αθήνα όπου και φοίτησα στο Τμήμα Επισκεπτών Υγείας του Πειραιά….επάγγελμα που δεν άσκησα ποτέ.

Πως ξεκινήσατε να γράφετε;

Έγραφα όλη μου την ζωή και στα οχτώ μου είχα την πρώτη τιμητική διάκριση σε τοπικό μαθητικό διαγωνισμό.Για περισσότερα από 15 χρόνια δούλευα σε πρακτορεία διακίνησης ημερησίου και περιοδικού αθηναϊκού τύπου.Παράλληλα με την δουλειά μου αρθρογραφούσα σε τοπικές εφημερίδες και σε μουσικά portal.

Με το Πολιτιστικό Σύλλογο της Γραβούνας πώς έχετε συνεργασθεί ;

Συγγραφέας κ.Καραντωνίου Ιφιγένεια: Με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Γραβούνας ανεβάσαμε δύο θεατρικές παραστάσεις το Κουνελοχώρι και την Πρόσκληση σε Ρεβεγιόν με κείμενα δικά μου.

Chrysoupoli News: Αυτήν την χρονική στιγμή που βρίσκεται η Συγγραφέας κ.Καραντωνίου Ιφιγένεια;

Τους τελευταίους οχτώ μήνες ζω στην Γερμανία και πηγαινοέρχομαι τακτικά. Έχω μια κόρη στο 3ο έτος στο ΑΠΘ Καλών Τεχνών.

Να ευχηθούμε καλοτάξιδα τα δυο βιβλία που είναι και στις φωτογραφίες μας .