Πρόβλημα στον Ηλεκτροφωτισμό σε Πάρκο της πόλης .

Πρόβλημα ηλεκτροφωτισμού (μετά από αναφορά δημότη) εντός του πάρκου, όπου βρίσκεται στην είσοδο της πόλης (Ελευθερίου Βενιζέλου) και παίζουν μικρά παιδιά.

Το βράδυ όπως ισχυρίζεται ο δημότης ο φωτισμός είναι ανεπαρκής με αποτέλεσμα την ύπαρξη φόβου των κατοίκων των γύρω περιοχών καθώς και την μη ασφαλή διάβαση πεζών και παιδιών . Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί την τελευταία εβδομάδα και πρέπει άμεσα για τους κατοίκους να γίνει αποκατάσταση από την αρμόδια υπηρεσία .

Το μεγάλο πρόβλημα του πάρκου αυτή τη στιγμή κατά τον δημότη είναι η έλλειψη φωτισμού το οποίο καθιστά τον χώρο και επικίνδυνο . Ο ανύπαρκτος φωτισμός του πάρκου που μόλις σουρουπώσει δεν τολμά κανένας να μπει μέσα τις τελευταίες μέρες ή να το περάσει, αλλά και οι κίνδυνοι που δημιουργούνται και στα γύρω σπίτια από το μειωμένο φωτισμό προβληματίζει έντονα τους κατοίκους . Το δεύτερο και σοβαρό θέμα που αναφέρθηκε είναι η έλλειψη διάβασης πεζών στο πάρκο με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος που διατρέχει κάποιος όταν θέλει να περάσει από το πάρκο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Κλείνοντας οι κάτοικοι έκαναν αναφορά στο ότι πρέπει να υπάρχουν καθημερινοί έλεγχοι του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού και αντικατάσταση λαμπτήρων ή αποκατάσταση βλάβης την ίδια μέρα .