Δωρεάν στειρώσεις στα αδέσποτα της Καβάλας.

Το δελτίο τύπου του «Αισώπου» αναφέρει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση των δωρεάν στειρώσεων σε αδέσποτα ζώα, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Συνολικά στειρώθηκαν 177 ζώα εκ των οποίων ήταν: 126 γάτες και 51 σκύλοι.Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση τους ξεκινώντας από τους εθελοντές που στάθηκαν στο πλάι μας όλες αυτές τις μέρες με την πολύτιμη και ανεκτίμητη βοήθεια που μας προσέφεραν. Παναγιώτη, Αφροδίτη, Θεοδώρα, Παναγιώτη, Μαρία, Ιορδάνη και Αλίκη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μετέφερε και φιλοξένησε για τουλάχιστον ένα βράδυ τα χειρουργημένα ζώα! Ευχαριστούμε το δήμο Καβάλας για τη συμμετοχή και τη στήριξη! Ευχαριστούμε την κτηνίατρο Ελισάβετ Χριστοφόρου που για μία ακόμα χρονιά μας αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της για τα ζώα, παραχωρώντας μας το κτηνιατρείο της! Ευχαριστούμε τους ξένους εθελοντές γιατρούς της οργάνωσης Vets In Action, που υπερέβησαν εαυτό, μαζί με την εκπρόσωπο και μέλος της Π.Φ.Π.Ο κ. Ζωή Κοντού!! Τέλος ευχαριστούμε το καφέ “Κεντρικόν” που και φέτος μας προσέφερε τις υπηρεσίες του δωρεάν!

Ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε γεροί και να πραγματοποιήσουμε και τις επόμενες στειρώσεις με την ίδια επιτυχία!Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς