Χρυσουπολιώτης κινηματογραφιστής σε Μπαλί, Κίνα, Ελβετία, ασχολείται με το βίντεο από… μικρό παιδί.

Καλλιτεχνικές δημιουργίες που θυμίζουν κινηματογραφικές ταινίες και αποτυπώνουν μία από τις ωραιότερες στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού, τον γάμο, και όχι μόνο έχουν πλέον τη δική τους αυθεντία:

Έναν Χρυσουπολιώτη κινηματογραφιστή τον οποίο έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε για σήμερα ο οποίος όπως θα μας πει και παρακάτω, ασχολείται ο ίδιος με το βίντεο από… μικρό παιδί.

Απαραίτητη προϋπόθεση όπως διαπιστώνουμε για ένα καλό αποτέλεσμα ενός βιντεογράφου είναι η οργάνωση, σκηνοθεσία, λήψη και επεξεργασία, τα οποία και διαθέτη ο φιλοξενούμενος μας .

Λίγα λόγια από τον ίδιο…

Ονομάζομαι Παρασκευάς Θεόδωρος και είμαι επαγγελματίας βιντεογράφος.

Από μικρό παιδί με γοήτευαν τα ειδικά εφέ στις ταινίες. Ήταν ο διακαής πόθος μου να μάθω πώς γίνονται, έτσι φυσικά μονόδρομος ήταν να σπουδάσω πληροφορική φοίτησα στο τμήμα της Βιομηχανικής Πληροφορικής στην Καβάλα, με σκληρή δουλειά και μελέτη έμαθα την τέχνη της κινηματογράφησης και τώρα είμαι destination videographer, δραστηριοποιούμαι σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Μπαλί Κίνα Ελβετία κα) κυρίως σε βιντεοσκόπηση γάμων κατάγομαι από την Αλεξανδρούπολη αλλά η βάση μου είναι η όμορφη Χρυσούπολη όπου τα τελευταία 10 χρόνια ζω εγώ και η οικογένειά μου.

Με την ματιά του δημιουργού που αποτυπώνει ανθρώπινες δραστηριότητες, θα παρακολουθήσετε παρακάτω δείγματα δουλείας με επίκεντρο την πόλη της Χρυσούπολης και όχι μόνο ,όπου η ματιά του βιντεογράφου μας, μπορεί να δώσει και δίνει άλλο χρώμα στην καθημερινότητα αλλά και στις αναμνήσεις μας.

Κάντε κλικ!

https://www.facebook.com/teoparaskeuas/videos/10217226852171816/?hc_ref=ARRgnCF-5mctl4nwZ1VkzLLmnE0kMrxtj3M11fBmCGiqxmHRRvtgpO6jMjjxqy-V_bU&fref=nf

Το email  επικοινωνίας είναι t.paraskeuas@yahoo.com και το τηλέφωνο του δημιουργού είναι 6944723487.

Chrysoupoli News

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *