Το ωραιότερο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής…είναι στην Χρυσούπολη

Κάποτε υπήρχαν πολλά πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής, σε όλες σχεδόν τις πόλεις.Μάθαιναν τα παιδιά τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και αποτελούσαν ευχάριστο χώρο αναψυχής για τους γονείς που τα συνόδευαν. Σήμερα τα περισσότερα έχουν κλείσει.

Στην περιφέρεια ΑΜ-Θ λειτουργούν ακόμη στην Αλεξ/πολη (δίπλα στον ΕΟΤ) και την Λυδία Καβάλας. Το πιο όμορφο, οργανωμένο και νοικοκυρεμένο πάρκο βρίσκεται σήμερα στην Χρυσούπολη.Στην είσοδο της πόλης σας περιμένει μια όαση δροσιάς, πολιτισμού και διασκέδασης.

Υπάρχουν προσεγμένοι χώροι για καφέ, περίπατο και δρόμοι για ποδήλατα, με όλα τα σήματα οδικής κυκλοφορίας για τους επίδοξους μικρούς οδηγούς.

Ενοικιάζονται επίσης ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τα παιδιά που θέλουν να «μοιάσουν περισσότερο» τους μεγάλους. Όλα αυτά, δίπλα σε γήπεδα ποδοσφαίρου, τένις και
αλάνες με γρασίδι για παιχνίδι.

Η ώρα θα περάσει ευχάριστα και δημιουργικά, ενώ οι επιλογές της Χρυσούπολης παραμένουν σε «απόσταση βολής» για ότι άλλο θελήσετε…..

Αλλιώτικες Προτάσεις 

Να σημειώσουμε και εμείς στον επίλογο μας ότι ο χώρος είναι ιδανικός για εκδηλώσεις που έχουν σχέση το παιδί οι νεαροί ιδιοκτήτες (οικογένεια Αϊβάζογλου) με μεράκι έχει δημιουργήσει ένα δροσερό χώρο στην είσοδο της Χρυσούπολης που αξίζει να επισκεφθούμε .

Κώστας Χιώτης .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *