Σε ρόλο καθηγητή καταξιωμένος κομμωτής από την Χρυσούπολη .

Είναι γνωστό πως μια περιποιημένη και όμορφη εμφάνιση ξεκινάει από… τα μαλλιά μας, συνεπώς η κομμωτική τέχνη συμβάλλει καταλυτικά στην επίτευξη μιας ελκυστικής εικόνας. Αρχικά ο σπουδαστής του ΟΑΕΔ στην Σχολή ΕΠΑΣ Κομμωτικής πραγματοποιεί όλες τις εργασίες του σε κούκλες με φυσική τρίχα και μετέπειτα εκπαίδευση επ‘ έργο από καταξιωμένους κομμωτές που στις εγκαταστάσεις της σχολής σε συνθήκες εργασίας δείχνουν τα μυστικά του επαγγέλματος  στους σπουδαστές της σχολής.

Στην σχολή βρέθηκε πριν λίγες μέρες γνωστός κομμωτής από την Χρυσούπολη όπου δεν επικεντρώθηκε μόνο στο τεχνικό κομμάτι της εκπαίδευσης αλλά προχώρησε ακόμη πιο πέρα και πρόσφερε στους σπουδαστές του ΟΑΕΔ τμήμα κομμωτικής  τα εφόδια που χρειάζονται προκειμένου να ξεκινήσουν σωστά μια καριέρα στο χώρο της κομμωτικής.

Ο κ. Σκαπέτσος Γιάννης (κομμωτής από την Χρυσούπολη) σε ρόλο καθηγητή με αντικείμενο εκπαίδευσης  (αντρικό κούρεμα-ξύρισμα).

 

Chrysoupoli News Συγχαρητήρια στο νεαρό καταξιωμένο κομμωτή από την Χρυσούπολη για το χρόνο που αφιέρωσε στους νεαρούς σπουδαστές της σχολής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *