Δυσάρεστη έκπληξη -Υποβαθμίζεται το αεροδρόμιο της Καβάλας από την Aegean.

Η δημοσιοποίηση προ ολίγων ημερών των δρομολογίων της Aegean για την θερινή περίοδο 2018 επιφύλασσε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή της Καβάλας -Ξάνθης και Δράμας.

Η Aegean περιορίζει πλέον τα δρομολόγιά της από και προς Καβάλα σε μόλις επτά (7) εβδομαδιαίως καθιστώντας μ’ αυτόν τον τρόπο το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» σε ένα επαρχιακό αεροδρόμιο σε περίοδο μάλιστα μεγάλης τουριστικής κίνησης .

Να θυμηθούμε, λίγο ότι λίγο πριν την χειμερινή περίοδο 2013 – 2014 τα δρομολόγια από και προς Καβάλα αριθμούσαν σε 12 εβδομαδιαίος ενώ αμέσως μετά την εξαγορά της Ολυμπιακής από την Aegean τα δρομολόγια έγιναν μόλις δέκα (10) εβδομαδιαίως.

Δεν είναι όμως μόνον η μείωση του αριθμού των πτήσεων από 12 αρχικώς σε 10 στην συνέχεια και σε 7 από την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018  εβδομαδιαίως, αλλά το μεγάλο πλήγμα στις καλές πραγματικά προσπάθειες γίνονται από τους τοπικούς φορείς και ΑΜ-Θ για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.

Οι νέες ώρες αναχώρησης που καθιστούν πλέον αδύνατη την αυθημερόν διεκπεραίωση των υποθέσεων συμπολιτών που ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα

Συγκεκριμένα οι νέες ώρες αναχώρησης καθημερινά θα είναι:

Δευτέρα: 11.10, Τρίτη: 21.35, Τετάρτη: 06.40, Πέμπτη: 22.00, Παρασκευή: 22.30, Σάββατο: 11.15 και Κυριακή 22.30.

Όλες οι παραπάνω ώρες και μέρες πτήσεων θα ισχύσουν από την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 έως την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Όμως η υποβάθμιση του αεροδρομίου της Καβάλας παίρνει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση αν μελετήσει κανείς και το πρόγραμμα πτήσεων του αεροδρομίου «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης για το οποίο την ίδια περίοδο, Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 έως την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 προγραμματίστηκαν 19 δρομολόγια εβδομαδιαίως (!)

Διαπιστώνουμε με την ανάγνωση των δεδομένων ότι επιχειρείται από την Aegean υποβάθμιση σε ότι αφορά τα δρομολόγια της εταιρίας σε βάρος της περιοχής μας. Το γεγονός πρέπει και μάλιστα σύντομα να ενεργοποιήσει τους θεσμικούς εκπρόσωπους της περιοχής …

Chrysoupoli News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *