«Πληγή» για την πόλη της Χρυσούπολης τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα

Εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα,διάσπαρτα σε αρκετά σημεία της πόλης, όχι μόνο σε δρόμους, αλλά και σε διάφορα σημεία της πόλης εντόπισε φίλος της σελίδας όπου και μας έστειλε με την ελπίδα ότι σύντομα θα γίνει η περισυλλογή .

Τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα στην Χρυσούπολη  δημιουργούν μια αισθητικά άσχημη εικόνα για την πόλη μας λόγω της συσσώρευσης μηχανικών απορριμμάτων όπου από την ακινησία δημιουργούνται απόβλητα με σοβαρές ρυπαντικές επιπτώσεις (σκουριές, λάδια, υγρά φρένων). Συχνά δε, αποτελούν την αιτία για την πρόκληση ατυχημάτων για διερχόμενους πεζούς και οδηγούς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρακάτω φωτογραφία όπου τα σπασμένα γυαλιά (από το αυτοκίνητο που είναι σε κεντρικό σημείο της πόλης) δημιουργούν αρκετά προβλήματα  σε πεζούς αλλά και σε μικρά παιδιά που παίζουν στην περιοχή .

Φωτογραφίες από περιφερειακό δρόμο της πόλης.

 

Τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα αποτελούν εστία μόλυνσης .Συχνά, αποτελούν την αιτία για την πρόκληση ατυχημάτων για διερχόμενους πεζούς και οδηγούς. Ακόμη, δε μπορεί να παραλειφθεί η αρνητική εικόνα που δίνουν στο αστικό τοπίο καθώς πολλές φορές είναι σταθμευμένα σε πλατείες ή σε σημεία τουριστικής σημασίας.

Chrysoupoli News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *