Παγκόσμια ημέρα Δασοπονίας στο Κέντρο Επισκεπτών Παραποτάμιου Δάσους Νέστου στη Νέα Καρυά.

 

Η 21η Μαρτίου συμπίπτει με την έναρξη της εαρινής ισημερίας και την πρώτη ημέρα της άνοιξης.

Η ημέρα αυτή ανακηρύχθηκε Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας για να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στο δάσος και να μάθει περισσότερα για τις λειτουργίες του και την ανάγκη προστασίας του.

Ας γίνει λοιπόν η παγκόσμια ημέρα Δασοπονίας, ημέρα αφύπνισης και αλλαγής. Αλλαγής συνείδησης και τρόπου σκέψης, σχετικά με την αξία των δασών.

Μας δίνεται η ευκαιρία να ενημερωθούμε για τον αφανισμό των δασών σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και για την καταστροφική πολιτική σε ότι αφορά τα δάση και τις δασικές εκτάσεις που συναντάμε αρκετά συχνά στην χώρα μας.

Πρόσκληση 

Ο Δήμος Νέστου, η Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ, η Διεύθυνση Δασών Καβάλας, το Δασαρχείο Καβάλας, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης & ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου Βιστωνίδα- Ισμαρίδα, σας προσκαλούν στην εορταστική εκδήλωση- ενημέρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2018, στις 10:00 π.μ στο Κέντρο Επισκεπτών Παραποτάμιου Δάσους Νέστου στην Νέα Καρυά.

Αναμένουμε να δούμε και να φιλοξενήσουμε δράσεις σχολειών  από την περιοχή του Νέστου για την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας.

Chrysoupoli News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *