Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας ΑΜΘ, στην  Διεθνή Έκθεση τουρισμού ITB Berlin

Στην ITB Berlin, συμμετείχαν φέτος 10.000 και πλέον εκθέτες από 180 χώρες

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας ΑΜΘ, στην  Διεθνή Έκθεση τουρισμού ITB Berlin που πραγματοποιήθηκε στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας από 7-11/3/2018.

Στην ITB Berlin, συμμετείχαν φέτος 10.000 και πλέον εκθέτες από 180 χώρες, ενώ εύσημα για την οργανωμένη και σχεδιασμένη παρουσία, ως επίσης για τις γενικότερες κατευθύνσεις της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., απέδωσε στην αποστολή της Περιφέρειας η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ο Διευθυντής Επικοινωνίας του ΕΟΤ κ. Σαγάνας. Η Υπουργός κ. Έλενα Κουντουρά κατά την επίσκεψη της στο περίπτερο αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Α.Μ.Θ. στον τουριστικό τομέα, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η περιφέρειά μας θα έχει μερίδιο από την αυξημένη και φέτος τουριστική κίνηση των Γερμανών προς την Ελλάδα.

Η προβολή της Περιφέρειας κινήθηκε σε τρεις κατευθύνσεις: Μέσω των ειδικών εκδόσεων της, με συναντήσεις  που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Α.Μ.Θ. Κώστας Αντωνιάδης με τους επικεφαλείς των μεγαλύτερων Τουριστικών Ομίλων και εκπροσώπων των Γερμανικών Μ.Μ.Ε. κατά τις οποίες συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας γερμανικών γραφείων σε ειδικούς τομείς, όπως του εναλλακτικού τουρισμού.

Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού συναντήθηκε και με στελέχη της Γερμανικής κυβέρνησης και Περιφερειών , ενώ ανέφερε ότι η Γερμανική αγορά συνεχίζει να προτιμά την περιοχή μας και εμείς να επενδύουμε σε αυτήν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *