Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης από την Νέα Δημοκρατία .

Επίσκεψη στο Κ.Υ. Χρυσούπολης πραγματοποίησε την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στις 13:00 μ.μ ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βουλευτής Ν.Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης σύμβουλος επικοινωνίας του πρόεδρου της Ν.Δ ,                 ο Γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ Νέστου κ. Χιώτης Κώστας  και τα μέλη κ. Παπαδόπουλος Στάθης         κ .Κυριακού Αθανάσιος και η κα Κεϊσίδου Μαρία.

H διευθύντρια του Κ.Υ. Χρυσούπολης κα Αργυριάδου Στέλλα κατά την ενημέρωση ,αναφέρθηκε για τις υπηρεσίες που παρέχει η συγκεκριμένη δομή στους κατοίκους του Νέστου καθώς και στα προβλήματα σε υποδομές και σε ανθρώπινο δυναμικό που αντιμετωπίζει το Κ.Υ Χρυσούπολης . Καταγράφηκαν τα προβλήματα κατά την συνάντηση εργασίας καθώς και οι αδυναμίες που παρουσιάζονται στον τομέα της υγείας στην περιοχή του Νέστου .

Ιδιαίτερη αναφορά και έμφαση δόθηκε στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου καθώς τα προβλήματα είναι αρκετά.

Οι δομές υγείας σε όλη την επαρχία Νέστου χρειάζονται την επιπλέον στήριξη του κράτους προκειμένου να μπορούν να προσφέρουν ακόμη καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες του Νέστου .

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέστου στηρίζει το έργο του ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού του Κ.Υ. Χρυσούπολης και θα συνεχίσει τις κομματικές επαφές προκειμένου στα προβλήματα -προτάσεις που συζητήθηκαν να δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις . 

Δελτίο τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *