Επιτυχία από μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Χρυσούπολης στο 2ο  Διαγωνισμό Ορθογραφίας στην Αγγλική Γλώσσα (Spelling Bee) 

Από τους 700 περίπου  συμμετέχοντες του Διαγωνισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 ο 2ος  Διαγωνισμός Ορθογραφίας στην Αγγλική Γλώσσα (Spelling Bee)  που διοργάνωσε η Ένωση Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας (Εν.Ε.Α.Γ.Κ.) με την υποστήριξη της  Διεύθυνσης  Δ/θμιας  Εκπαίδευσης  Ν.Καβάλας  στη  Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  η Σχολική Σύμβουλος  Αγγλικής  Γλώσσας Ν. Καβάλας κ. Γκαντίδου Ευαγγελία, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.

Από τους 700 περίπου  συμμετέχοντες του Διαγωνισμού, που διεξήχθη αρχικά ενδοσχολικά στις 2 Μαρτίου 2018, διακρίθηκαν 35 μαθητές  και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων στην τελική φάση.

Το σχολείο μας  συμμετείχε στην Α΄φάση με 25 μαθητές και  στην τελική  με δύο μαθήτριες , τη  Γιαννέτσου Μαρία Ελένη από τη Β΄τάξη και  τη  Δαμιανίδου Αθηνά  από την Α΄τάξη.

Από τις 10:30 π.μ. μέχρι και τις 2 μ.μ. οι προκριθέντες διαγωνίστηκαν εντυπωσιάζοντας με το πολύ υψηλό επίπεδό τους.

Όλοι οι προκριθέντες  έλαβαν έπαινο διάκρισης καθώς και εισιτήρια για τον κινηματογράφο <Απόλλων>. Ιδιαίτερη διάκριση, μετάλλια καθώς  και έπαθλα (δωροεπιταγές,ευγενική χορηγία του βιβλιοπωλείου <Μερτζιανίδης>) απονεμήθηκαν στους ακόλουθους  μαθητές/τριες:

1η θέση: Ασβεστόπουλος Αλέξανδρος, μαθητής της Γ’ τάξης του 3ου Γυμνασίου Καβάλας

2η θέση: Γιαννέτσου Μαρία Ελένη, μαθήτρια της Β’ τάξης του ΓΕΛ Χρυσούπολης

3η θέση:Μιχαηλίδης Αχιλλέας, μαθητής της Γ΄τάξης του 6ου Γυμνασίου Καβάλας

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες !!!!

Chrysoupoli News Συγχαρητήρια στην μαθήτρια και στους καθηγητές του ΓΕΛ Χρυσούπολης για την μεγάλη επιτυχία καθώς επίσης και σε όλους τους γονείς από το Νέστο που παρευρέθησαν στο 2ο  Διαγωνισμό Ορθογραφίας στην Αγγλική Γλώσσα  (το σχολείο μας  συμμετείχε στην Α΄φάση με 25 μαθητές ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *