Με κέφι και φαντασία το Αποκριάτικο Γλέντι της «Τσικνοπέμπτης» στην Χρυσούπολης. ΦΩΤΟ

Με δημιουργική ενέργεια και αρκετή εθελοντική δουλειά με πρωταγωνιστές συνανθρώπους μας από όλη την επαρχία Νέστου που πίστεψαν στη δύναμη της θετικής  διάστασης του εαυτού τους το Αποκριάτικο Γλέντι της «Τσικνοπέμπτης» στην Χρυσούπολη.

Φέτος, η 3η χρονιά για το καρναβάλι της Χρυσούπολης  ήταν ακόμη πιο διαυγής και πιο επιτακτική, σχολεία ,σύλλογοι και εκπαιδευτικοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πέτυχαν κάτι μοναδικό ..μέσα σε λίγα λεπτά μεταμόρφωσαν την Χρυσούπολη σε πόλη χαράς, γιορτής, ανεμελιάς, σάτιρας σε μια πόλη συνδεδεμένη με την αυθεντική, παραδοσιακή αποκριάτικη διάθεση ένα μοναδικό σημείο συνάντησης για το Νέστο με ιδιαίτερο αποκριάτικο χρώμα.

Σε ένα κλίμα χαράς και της εξωστρέφειας όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 17:15 μ.μ από το κυκλικό της πόλης με γέλια, χωρατά, πειράγματα, ευθυμία, σκωπτική διάθεση και ένα μεγάλο υπαίθριο γλέντι που κράτησε την πόλη μας για αρκετές ώρες σε αποκριάτικη εγρήγορση, όπως προστάζει άλλωστε και το έθιμο.

Στο τέλος της αποκριάτικης παρέλασης στην κεντρική πλατεία της Χρυσούπολης ακολούθησε ένα καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με τραγούδι και χορό από το συγκρότημα « «ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ»». 

Φωτογραφίες

 

 

Chrysoupoli News Καταπληκτικές φωτογραφίες, συγχαρητήρια στους μικρούς αλλά και μεγάλους καρναβαλιστές μας όπου με εφόδια τη φαντασία, το αστείρευτο κέφι, τον αμείωτο χορό, τις καλαίσθητες στολές και την ευρηματικότητα όπως διαπιστώσαμε και προσωπικά, σκόρπισαν πολλά χαμόγελα  στην Χρυσούπολη.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *