Χρυσούπολη : Νέες αιτήσεις για δωρεάν κοινωνικό φροντιστήριο στο Νέστο-Τμήματα για μαθητές Α, Β, Γ Γυμνασίου και Α, Γ Λυκείου.

Στην Επαρχεία Νέστου λειτουργεί Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που κατοικούν στον Δήμο Νέστου, προσφέροντας ενισχυτική ΔΩΡΕΑΝ διδασκαλία .

Έπειτα από τις αιτήσεις που έγιναν και λαμβάνοντας υπόψη οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, δημιουργήθηκαν τμήματα για μαθητές Α, Β, Γ Γυμνασίου και Α, Γ Λυκείου.

Το διδακτικό έργο ανέλαβαν  κατά ειδικότητα εθελοντές πτυχιούχοι και τελειόφοιτοι αντίστοιχων εκπαιδευτικών Τμημάτων Πανεπιστημίων.
Οι γονείς/κηδεμόνες του Δήμου μας, που επιθυμούν τα παιδιά τους να ξεκινήσουν τώρα το κοινωνικό φροντιστήριο μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση γονέα/κηδεμόνα στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νέστου με Παράρτημα Ρομά στην οδό 7ης Μεραρχίας και Μεγάλου Αλεξάνδρου γωνία ( πρώην Α΄ Παιδικός Σταθμός Χρυσούπολης) από Δευτέρα – Παρασκευή 07:00 – 15:00.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 2591023585.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της  Ευρωπαϊκής  Ένωσης

Chrysoupoli News  Σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην Χρυσούπολη (πρώην Α΄ Παιδικός Σταθμός Χρυσούπολης)  είναι να ενισχύσει μαθητές και μαθήτριες οικονομικά αδύναμων οικογενειών, καθώς φυσικά και η παροχή ίσων ευκαιριών στη μάθηση για όλους τους μαθητές μας. Όλοι μαζί, καθηγητές ,μαθητές και γονείς  διδασκόμαστε την αλληλεγγύη στην πράξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *