Χρυσούπολη : Η ΛEΣΧΗ TWINHEADS MC HELLAS έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Φώτο αρχείου

Πιστοί στην παράδοση που θέλουν την πρώτη επίσημη συνάντηση του νέου έτους να γίνεται πάντα με αφορμή τη βασιλόπιτα, οι μοτοσικλετιστές της πόλης μας συγκεντρώθηκαν το Σάββατο  27  Ιανουαρίου 2018  21:00 μ.μ στον όμορφο χώρο τους στην είσοδο της Χρυσούπολης  όπου και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και  μοιράστηκαν ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με αυτούς .

Τα βλέμματα όλων βέβαια δεν τα έκλεψαν ούτε η βασιλόπιτα, ούτε το φλουρί το Σάββατο το βράδυ αλλά οι μοναδικές μηχανές έξω από το χώρο στην είσοδο της Χρυσούπολης. Καθεμιά με ένα διαφορετικό στυλ, όλες είχαν πάνω τους κάτι από το στυλ και τη διάθεση του ιδιοκτήτη-αναβάτη τους.

Ο τοπικός σύλλογος «Twinheads MC Hellas» είναι αρκετά δραστήριος όπου οι δράσεις του καλοκαιριού στο χώρο της  λέσχης  συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο μιας και ο χώρος  αποτελεί  σημείο υποδοχής και συνάντησης για τους ανά την Ελλάδα φίλους της μηχανής .

Σκοπός της λέσχης στην Χρυσούπολη είναι γενικά η προώθηση της ομαδικότητας, του μοτοσικλετισμού, του τουρισμού και της εικόνας της πόλης μας  στο εσωτερικό – εξωτερικό.

 

Φωτογραφία από τις δράσεις του συλλόγου.

Chrysoupoli News  Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους ανθρώπους του συλλόγου Twinheads- Harley Davidson Club Χρυσούπολης για το 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *