Στη Χρυσούπολη ο Λευτέρης Αυγενάκης «O κύβος ερρίφθη» Φωτογραφίες.

Στην Χρυσούπολη βρέθηκε εχθές 28 Ιανουαρίου 2018 σε προγραμματισμένη επίσκεψη την 15:55 μ.μ ο γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Καβάλας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ οργάνωσε διευρυμένη σύσκεψη στο γραφείο του κόμματος στην Χρυσούπολη.

Από το γραφείο της τοπικής οργάνωσης ο γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε :
«Σας ζητούμε να εμπιστευτείτε το κόμμα μας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κάνουμε ξανά την Ελλάδα υπερήφανη, παραγωγική και να φέρουμε ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο. Συνεχάρη τα μέλη της τοπικής οργάνωσης στην Χρυσούπολη  με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά λόγια κατατάσσοντας την τοπική οργάνωση στις 5 (πέντε) ποιο δραστήριες οργανώσεις ανά την Ελλάδα .

Κατά την προσφώνηση ο πρόεδρος κ. Πασχαλίδης  Φώτης ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη για τις δραστηριότητες επιδίδοντας και αντίστοιχο φάκελλο .   

Μάλιστα, ως ενθύμιο για την 3η επίσκεψή του στο Νέστο ο γραμματέας της Δημοτικής οργάνωσης  Νέστου κ. Χιώτης Κώστας προσέφερε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου ένα μικρό αναμνηστικό δώρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας Χαράλαμπος Δράκος, από την Πολιτική Επιτροπή (ανώτατο συλλογικό Όργανο του Κόμματος της Ν.Δ ) κ.Πελαγία Βώβου ,Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης και Σταυρόπουλος Αθανάσιος ,ο υπεύθυνος Οργανωτικού στην Περιφέρεια ΑΜΘ  Αντώνης Πασχάλης, ο Τομεάρχης της Ν.Δ. Ν. Καβάλας  Βώβος Διονύσιος ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης ,ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γάκης , ο υπεύθυνος θεματικού τομέα της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας εμπόρων βιοτεχνών και επαγγελματιών Σωτήρης Παπαδόπουλος ,πολιτευτές του κόμματος μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο των δήμων της ΠΕ Καβάλας ,o πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ξάνθης κ.Ηλίας Οικονόμου και αρκετός κόσμος από την περιοχή του Νέστου.

Στην συνέχεια ο γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης πεζός κινήθηκε στη αγορά της πόλης συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Δημοτικής τοπικής οργάνωσης  Νέστου.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε για όλους τους παρευρισκομένους με γεύμα εργασίας σε γνωστό κεντρικό εστιατόριο της περιοχής .

Φωτογραφίες από την επίσκεψη κ Λευτέρη Αυγενάκη στην Χρυσούπολη.

 

 

Chrysoupoli News

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *