Ανακοίνωση- Διαμαρτυρία από τον «Αίσωπο» Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας για την εξόντωση αδέσποτων ζώων με φόλες στην Χρυσούπολη.

Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό της δηλητηρίασης με φόλες αδέσποτων ζώων στην Χρυσούπολη το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας  «Αίσωπος» εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας το γεγονός.

«Ανακοίνωση- Διαμαρτυρία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  από τον «Αίσωπο» Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας   
ΦΟΛΕΣ ΦΟΛΕΣ ΦΟΛΕΣ!!!!!!!
Μύρισε θάνατος. Αυτήν την φορά στην Χρυσούπολη Καβάλας .
Τρίτη 9 Ιανουαρίου το πρωί στις Εργατικές της Χρυσούπολης, ένα αδεσποτάκι και δύο δεσποζώμενα σκυλάκια, πέθαναν με μαρτυρικό θάνατο από φόλα. Το αδεσποτάκι πάλεψε μέχρι αργά το βράδυ για την ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε και αυτό.. .
Τετάρτη 10 Ιανουαριου βράδυ η Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ξημερώματα, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, άλλο ένα γνωστό αδεσποτάκι της περιοχής, η μεγαλόσωμη, ασπρόμαυρη και πανέμορφη Ριρικα πεθαίνει επίσης με μαρτυρικό θάνατο.
Πέμπτη 11 Ιανουαρίου Περιοχή Ξηραντήρια Ζαρκαδιάς 6 ακόμα ψυχούλες πεθαίνουν με τον ίδιο φρικτό τρόπο. Ανάμεσα τους και μια μανούλα με τα δύο μωρά της.
Τα περιστατικά πολλά………
Το σχέδιο του δολοφόνου τέλεια οργανωμένο………..
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ εκεί στην Χρυσούπολη????????
Πέρσυ πυροβολημενα ζώα στο Αεροδρόμιο… φέτος φόλες…..
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όποιος έχει δει κάτι σε αυτές τις περιοχές(η και αλλού ) που τόσο άδικα και βασανιστικά πέθαναν τόσες ψυχούλες, ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙ, ας το ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ στην αστυνομία η ας επικοινωνήσει μαζί μας μέσο μηνυμάτων.
Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ………»

Chrysoupoli News «Καταδικάζουμε και εμείς με τη σειρά μας κάθε ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή, τόσο των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, όσο και των ανθρώπων που μπορεί να έρθουν σε επαφή με τοξικές ουσίες-δηλητήριο. Οι μαζικές δηλητηριάσεις ζώων, κοντά σε χώρους που παίζουν παιδιά, προκαλεί αποτροπιασμό και είναι καταδικαστέα πιστεύουμε και από το σύνολο των πολιτών του Νέστου. Η διαχείριση ενός υπαρκτού ζητήματος  για την περιοχή του Νέστου  που απασχολεί άλλωστε και μεγάλο αριθμό Δήμων της χώρας θέλει προσοχή και φυσικά συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους ευαισθητοποιημένους, σε θέματα φιλοζωίας, πολίτες . Χρειάζονται συντεταγμένες προσπάθειες από τη Δημοτική Αρχή -Φορείς-Π-Ε  για την αντιμετώπιση του αλλά και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συνολικά. ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *