Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 5ου Δημ. Σχολείου Χρυσούπολης (Φωτογραφίες)

«»Κάθε αστέρι μια ευχή»», ήταν ο τίτλος που οι μαθητές του 5ου Δημ. Σχολείου Χρυσούπολης, έδωσαν στην εκδήλωση που παρουσίασαν χθες Πέμπτη 21  Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας.

Τα παιδιά βάζοντας τη δικιά τους «πινελιά», κατάφεραν με την ζωντάνια τους, τον αυθορμητισμό τους & το παιδικό, ανεπιτήδευτο χαμόγελό τους, να «ανατείλουν», πολλά χαμόγελα στα πρόσωπα γονιών, συγγενών & δασκάλων, που παραβρέθηκαν & παρακολούθησαν την εκδήλωσή τους στο αμφιθέατρο της Χρυσούπολης. 

Οι μαθητές του 5ου Δημοτικού  Σχολείου Χρυσούπολης  έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν αισθητικά άρτιο.

Μπράβο παιδιά! Ένα μεγάλο μπράβο στον Διευθυντή και στους δασκάλους όλων των τμημάτων που, υπό την καθοδήγησή τους, τα παιδιά ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις της Χριστουγεννιάτικης γιορτής. Όλα τους έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό με αποτέλεσμα στο τέλος να λάβουν ένα ζεστό και δυνατό χειροκρότημα.

Κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής ο δήμαρχος Νέστου κ.Τσομπανόπουλος Βαγγέλης βράβευσε τους μαθητές που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό για τον ποντιακό ελληνισμό, τον οποίο συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και το υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).

Ο διευθυντής του Σχολείου κ.Πέτρος Γιαζκουλίδης στον επίλογο ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

Ακολουθούν φωτογραφίες του Στέλιου Χιώτη από τη σχολική γιορτή.

Chrysoupoli News

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *