Ο Νέστος Χρυσούπολης Καθάρισε από το 2 λεπτό το παιχνίδι .

Ο Νέστος Χρυσούπολης νίκησε δίκαια 2-0 την Μ. Α Καρπερής και ξεκίνησε με το δεξί το δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος. Η πρώτη νίκη του Νέστου στο πρωτάθλημα , δίνει ψυχολογική ώθηση εν όψει της πολύ δύσκολης και ανηφορικής συνέχειας.

Σχολιασμός αγώνα .

Συγκεντρωμένοι οι παίκτες του Νέστου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Καρπερή, πειθαρχημένοι και με την ενέργεια που απαιτούσε ένα τέτοιο ματς, έκαναν πολύ περισσότερα από τον αντίπαλο και το 2-0 ήρθε σε γενικές γραμμές φυσιολογικά.

Πάθος είχαμε, αγωνιστική πειθαρχία είχαμε, σωστές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών μας είχαμε. Με λίγα λόγια, είχαμε την εικόνα μιας πραγματικής και συγκροτημένης ομάδας. Μπορεί να μην έγινε παιχνίδι υψηλής ποιότητας, το πήγαμε όμως αρκετά καλά και σίγουρα μπορούμε και καλύτερα ,αυτό έδειξαν παίκτες και τεχνική ηγεσία. Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν πολύ καθαρή, μετά το γρήγορο 1-0 στο 2΄λεπτό, φαινόταν θέμα χρόνου να μπει το δεύτερο και να τελειώσει το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο πρωταρχικό μας μέλημα ήταν να διατηρήσουμε το υπέρ μας σκορ και φυσικά και ένα δεύτερο τέρμα που ήρθε στο 67΄με τον Κοβάτσης.

Τι κρατάμε; Τους τρεις βαθμούς, αλλά και το ελπιδοφόρο ντεμπούτο του Παπαδόπουλου.

Εντός γηπέδου 

Η ομάδα του Νέστου προηγήθηκε στο 2΄με τον Φραγκούλη 1-0.

Στο 67΄προσπάθεια του Κοβάτσης με σουτ έκανε το 2-0 .

Βαθμολογία .

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος: Αθανασίου, Παυλακάκης, Χούσινετς, Μπαντάνης, Ναουμίδης, Λαδάκης 87` Μαϊδανός, Φραγκούλης, Τσάκωνας, Κρολ 61` Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Κοβάτσης 78` Βέργοτς.

Μ. Α Καρπερής: Κασίμης, Παπανικολάου, Γκάλιος Ν 77` Μάνος, Αγγελίδης, Ζάντσιος, Κούτλας, Μπάρδας 90` Γκάλιος Χ, Μπίτσης  55` Κωνσταντίνου, Γκόγκας, Σελαλματζίδης 74` Χριστοφορίδης, Νικολίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *