Επιστροφή στο χωριό ……Νέο Εργαστήριο παραδοσιακών Ζυμαρικών-Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στη Τοπική Κοινότητα Πηγών Νέστου .

Με όρεξη και πολύ μεράκι μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα ξεκινάει σε λίγες μέρες στις Πηγές του δήμου Νέστου. Η Μαρία δημιουργική ,υλοποίησε την αρχική της σκέψη ,τόλμησε και άνοιξε το δικό της εργαστήριο παραδοσιακών Ζυμαρικών-Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής . 

Τα επίσημα εγκαίνιά για το εργαστήριο της κα Σωτηριάδου Μαρίας θα γίνουν σε λίγες ημέρες και φυσικά οι επόμενες ημέρες, μέχρι τα εγκαίνια είναι ημέρες σκληρής αλλά και συνάμα ευχάριστης προετοιμασίας για όλο το προσωπικό του εργαστηρίου .

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 18:00 μ .μ  ημέρα των εγκαινίων σας περιμένουν να γευτείτε τα νόστιμα «καλούδια» τα οποία ως μοναδική βάση έχουν την παράδοση αλλά και νέες φρέσκες λαχταριστές ιδέες που θα βρίσκονται από και πέρα καθημερινά στα ράφια του καταστήματος.

Όλα τα προϊόντα είναι γευστικά ,παραδοσιακά, χειροποίητα προϊόντα, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.

 

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας  697 372 1251 για όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες συνεργασίας αλλά και λιανικής-χονδρικής πώλησης των προϊόντων .

Φωτογραφικό υλικό από τα δημιουργήματα που σιγά σιγά γεμίζουν τα ράφια  .

Chrysoupoli News

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *