Η αγάπη για τη δουλειά του …τον βοήθησε και εξελίχθηκε σε ένα επιτυχημένο καταστηματάρχη σε Χρυσούπολη -Κεραμωτή.

Συσσωρεύοντας τη μακρόχρονη εμπειρία και τη γνώση ως… δεύτερη γενιά πλέον και με βάση τα ιδανικά και τις αξίες του πατέρα ο Αντώνης Μαλθακός , δημιούργησε , δυο καταστήματα λιανικής πώλησης που συνδυάζουν το παραδοσιακό κρεοπωλείο και τη διάθεση χειροποίητων προϊόντων της περιοχής μας.

Η αγάπη για τη δουλειά του, η άριστη γνώση της ποιότητας των κρεάτων, τον βοήθησαν και εξελίχθηκε σε ένα επιτυχημένο καταστηματάρχη . Η εμπειρία του και ο χαρακτήρας του Αντώνη μας έδωσε το έναυσμα να βρεθούμε δίπλα του και να δούμε από κοντά την πορεία του.

Ο Αντώνης υποστηρίζει ότι, τα καλής ποιότητας κρέατα και η ευγενική εξυπηρέτηση δημιούργησαν γρήγορα έναν σταθερό κύκλο πελατών, αλλά και προμηθευτών, που με την πάροδο του χρόνου μεγάλωνε και αναπτυσσόταν με αποτέλεσμα σύντομα να δημιουργηθεί ακόμη ένα νέο κατάστημα στην Κεραμωτή στο παραλιακό δρόμο δίπλα στο γήπεδο 5χ5.

Επ’ έργον…

Όταν παρασκευάζει διάφορα …μια διαφορετική μυρουδιά απ’ τις συνηθισμένες κυκλοφορεί στη Μ.Αλεξάνδρου 8 στη Χρυσούπολη , μια μυρωδιά που καθώς φτάνει στις μύτες των ανθρώπων, τις γαργαλάει  και τις κάνει ν’ ανοίγουν διάπλατα .  Τα μυστικά μπαχαρικά του νεαρού αλλά και έμπειρου κρεοπώλη Αντώνη Μαλθακού κερδίζουν ακόμη και τον ποιόν  απαιτητικό πελάτη .

Το κρεοπωλείο όπως του πρέπει, απλό και πεντακάθαρο.

Η κοπή των κρεάτων γίνεται πάντοτε παρουσία του πελάτη όπως μας λέει ο Αντώνης .

Εκτός από φρέσκα κρέατα, στο κρεοπωλείο θα βρείτε και δικές του συνταγές ειδικά τις εορταστικές περιόδους .

Τέλος υπάρχει και μια διαφορετική γωνιά – παντοπωλείο και στα δυο καταστήματα σε Χρυσούπολη και Κεραμωτή , με χυλοπίτες, τραχανά και μανέστρα καθώς και άλλα.. από το παραδοσιακά εργαστήρια της περιοχής του Νέστου .

Κρεοπωλείο η Κρεαταγορά Νέστου , Μ. Αλεξάνδρου 8, Χρυσούπολη, τηλ. 2591 300733

Κρεοπωλείο Κεραμωτή  , Παραλιακό δρόμο  δίπλα γήπεδο 5χ5,  τηλ. 2591 051700

Φωτογραφίες από το κατάστημα της Κεραμωτής κ.Δημήτρης

Φωτογραφίες από το Κατάστημα της Χρυσούπολης .

Chrysoypoli News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *