Στη Χρυσούπολη κατάστημα με προϊόντα Νανοτεχνολογίας (τεχνολογία-κλειδί του 21ου αιώνα) καθώς και είδη ατμιστού.

Ένα κατάστημα με προϊόντα Νανοτεχνολογίας και είδη ατμιστού υπάρχει στο κέντρο της Χρυσούπολης στην οδό Αβέρωφ 17  τηλ  25910 25722.

Στο κατάστημα Νανοτεχνολογίας όπως μαρτυρά και το πρόθεμα “νανο”, αυτή η τεχνολογία ασχολείται με τις μικροσκοπικές ελάχιστες δομές με διαστάσεις μικρότερες από 100 νανόμετρα (1 νανόμετρο (nm) =1 εκατομμυριοστό του χιλιοστού) Οι ειδικοί κάνουν λόγο για την τεχνολογία-κλειδί του 21ου αιώνα που θα αλλάξει την καθημερινή μας ζωή και θα μας προσφέρει πολλές δυνατότητες βελτίωσης των προϊόντων.

Μάλιστα με την χρήση προϊόντων νανοτεχνολογιάς σε γυάλινες επιφάνειες όπως το παραπάνω παράδειγμα… η χρήση των υαλοκαθαριστήρων μετά τα 50 χλμ την ώρα για ένα αυτοκίνητο να αποτελεί πλέον παρελθόν .

Με τη νανοτεχνολογία στο κατάστημα της Χρυσούπολης  τα προϊόντα αποκτούν νέες, πολυχρηστικές ιδιότητες, όπως για παράδειγμα αντι- διαβρωτική προστασία, απώθηση νερού και ρύπων, αντοχή στη χάραξη κλπ. Ακριβώς αυτά τα νέα χαρακτηριστικά ενσωματώθηκαν με έξυπνο τρόπο στα προϊόντα που υπάρχουν πλέον… και στο κατάστημα της πόλης μας .

Οι επισκέπτες θα συναντήσουν επίσης μια πλήρη γκάμα σε ότι αφορά το ηλεκτρονικό τσιγάρο όπως πιστοποιημένα και ελεγμένα υγρά αναπλήρωσης καθώς και  αξεσουάρ στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Φωτογραφίες από το κατάστημα στην Χρυσούπολη.

 

Στην Ξάνθη στην οδό Bασ. Κωνσταντίνου 52. υπάρχει το  e-smokers xanthi τηλ 2541 400890 για τους φίλους αναγνώστες από την διπλανή πόλη , όπου και εκεί μπορείτε  να βρείτε τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο με μάλιστα διευρυμένο ωράριο στις γιορτές της παλιάς πόλης .

Παρόμοιο κατάστημα εκτός από την πόλη της Χρυσούπολης και την Ξάνθη υπάρχει για τους φίλους μας από την Καβάλα στην οδό Δοϊράνης 24 με τηλ. 2514001330.

Η ιστοσελίδα nanoshopping.gr καλύπτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και έχει την ικανότητα να προσφέρει μακροπρόθεσμη προστασία σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής μας .

Chrysoupoli News

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *