ΚΕΡΑΜΩΤΗ : Μια φωτογραφική μηχανή, ένας τρίποδας και ένα μη επανδρωμένο ελικόπτερο….. το αποτέλεσμα «μαγικό»!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2017 ένα πολύ καλό βίντεο που αφορά την Κεραμωτή το ξεχωρίσαμε διότι το τελικό αποτέλεσμα μας εντυπωσίασε.
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι μια φωτογραφική μηχανή, ένας τρίποδας και ένα μη επανδρωμένο ελικόπτερο.
Μιλήσαμε με τον δημιουργό συντοπίτη μας κ.Paris Gorfis σχετικά με το νέο βίντεο του στο youtube.
Chrysoupoli News Πολύ καλό το νέο σου βίντεο.. θα ήθελα να μου πεις πως προέκυψε ως ιδέα το βίντεο που δημιούργησες . 
Paris Gorfis  Πρώτος και κύριος λόγος της δημιουργίας είναι η αγάπη μου για την φωτογραφία. Το να μπορείς να παγώσεις τον χρόνο ανά πάσα στιγμή είναι κάτι το «μαγικό»! Δεύτερος λόγος είναι η λατρεία μου για την Κεραμωτή, αυτό το μικρό χωριουδάκι με τις αμέτρητες, γλυκές, όμορφες παιδικές αναμνήσεις που έχω από μικρό παιδί .
Το βίντεο αποτελείται από 5000 φωτογραφίες, 4 μέρες συνεχών γυρισμάτων και αρκετές ώρες επεξεργασίας. Όλο το υλικό είναι από την περιοχή της Κεραμωτής του νομού Καβάλας.

Chrysoupoli News Πολύ καλό το τελικό αποτέλεσμα  σε ευχαριστούμε για την δυνατότητα φιλοξενίας Paris Gorfis του Timelapse Keramoti 2017 στο δυαδικότητα καθημερινό φίλο μας  θα χαρούμε να σε ξαναδούμε.

Καλή περιήγηση…

 Chrysoupoli News Προκειμένου να αγαπήσουμε τον τόπο μας πρέπει πρωτίστως να τον γνωρίσουμε και στην συνέχεια να τον προβάλουμε .Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, η σκέψη αυτή να πάρει «σάρκα και οστά». Αυτός ο λόγος ήταν που μας ώθησε και εμάς καθώς είναι και η κινητήριος δύναμη να αρθρογραφούμε καθημερινά για τον τόπο μας. Το βίντεο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τα παραπάνω μοιραστείτε το με φίλους …..5000 φωτογραφίες, 4 μέρες συνεχών γυρισμάτων και αρκετές ώρες επεξεργασίας αξίζουν τον κόπο.

Κώστας Χιώτης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *