Η πολυσυζητημένη σύγχρονη κωμωδία «Άνω Κάτω στο Ασανσέρ» 11 Αυγούστου 21:00 μ.μ στο υπαίθριο θέατρο Ζαρκαδιάς.

Η πολυσυζητημένη σύγχρονη κωμωδία η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία «Άνω Κάτω στο Ασανσέρ…» την οποία και χειροκρότησαν οι περισσότεροι κάτοικοι του Νέστου στις παραστάσεις που δόθηκαν τον Μαΐο στο δημοτικό θέατρο Χρυσούπολης , έρχεται για μια ακόμη φορά σήμερα στο υπαίθριο ανοιχτό θέατρο της Ζαρκαδιάς.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαρκαδιάς σας προσκαλεί λοιπόν σήμερα 11 Αυγούστου 21:00 μ.μ  στην Θεατρική παράσταση «Άνω Κάτω στο Ασανσέρ», που θα πραγματοποιηθεί στο υπαίθριο θέατρο Ζαρκαδιάς.

Σενάριο: Μάγδας Νικηφορίδου
Σκηνοθεσίας: Ελευθερίας Ζαμπέλου.

Υπόθεση : Ο Θεμιστοκλής, η Πηνελόπη και ο Κώστας τρεις άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι με προορισμό την ίδια διεύθυνση αλλά διαφορετικό όροφο!! θα ζήσουν μια ατέλειωτη «ταλαιπωρία» εξ΄ αιτίας ενός χαλασμένου ασανσέρ θα φτάσουν άραγε στο μνημόσυνο, στο bachelor party και στον ψυχολόγο αντίστοιχα που θέλουν να πάνε;

Chrysoupoli News Μια παράσταση που αξίζει να δείτε σήμερα στο υπαίθριο θέατρο της Ζαρκαδιάς για να δείτε ποιοι είστε, ποιοι είμαστε, πως συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλον, πόσο εύθραυστη είναι η ισορροπία της καθημερινότητας μας και φυσικά το σπουδαιότερο.. να γελάσετε με την καρδιά σας!

Αποσπάσματα από το έργο σε παράσταση που δόθηκε στο δημοτικό θέατρο Χρυσούπολης. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *