ΚΑΒΑΛΑ : Αναβαθμίσθηκε ο μηχανισμός Seatrac ο οποίος επιτρέπει την αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα ατόμων με αναπηρία .

Έπειτα από πρωτοβουλία του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ ν. Καβάλας και με την συνεργασία της Τ.Υ του δήμου Καβάλας η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του αυτόνομου μηχανισμού πρόσβασης στην θάλασσα seatruc στην περιοχή του Περιγιαλίου είναι πλέον γεγονός .
Εχτές 9/8/2017 ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την τοποθέτηση ντουζιέρας επάνω στον μηχανισμό seatruc από υδραυλικό .

 

Φωτογραφίες από το μηχανισμό πρόσβασης στην θάλασσα seatruc στην περιοχή του Περιγιαλίου Καβάλας σε μια πολύ καλή τοποθεσία για τους λουόμενους ΑμεΑ.

Στο Δήμο Νέστου ο αντίστοιχος μηχανισμός σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει αρκετά χαμηλή επισκεψιμότητα, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους που έχουν επιλέξει το χώρο εγκατάστασης για την …επόμενη πλέον θερινή περίοδο.

Φωτογραφίες από το μηχανισμό πρόσβασης  seatruc στη Κεραμωτή αρκετά μέτρα μακριά…. από τις γνωστές παραλίες της Κεραμωτής.

Chrysoupoli News.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Support Us: Hi! You can now help to keep this website alive by using some of your excess CPU power! You can stop if you need!
Ok