Διπόταμος: Το γραφικό χωριό του Νέστου, «Ούλ’ εντάμα» στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό το Σάββατο 4 Αυγούστου . 

Για να γνωρίσεις το Δήμο Νέστου χρειάζεται να τον επισκεφτείς, άλλωστε κανένας τόπος δεν γίνεται γνωστός μέσα από εγκυκλοπαίδειες και φυλλάδια. Χρειάζεται αγγίγματα, μυρωδιές, ακούσματα, γεύσεις και επικοινωνία με τους ανθρώπους.

Το Σάββατο 4 Αυγούστου στα ορεινά του Νέστου και συγκεκριμένα σε ένα μικρό αλλά γραφικό χωριό στο Διπόταμο αρκετός κόσμος θα συναντηθεί θα χορέψει και θα διασκεδάσει  με την «ψυχή» του, στην πλατεία του χωριού .  

Ξεκινήστε από νωρίς  για τα ορεινά ..προσκυνήστε στο μοναστήρι του Σωτήρος στη Μονή Νικητών και συνεχίστε …

Αρκετοί εκ των βραδινών επισκεπτών από νωρίς το απόγευμα θα βρεθούν στο καταπράσινο χωριό του Νέστου κάνοντας την καθιερωμένη βόλτα στην φύση η οποία  προσφέρει ηρεμία και χαλαρότητα ενώ μέσα στο χωριό θα θαυμάσουν την αρμονία και το δέσιμο της φύσης με τον άνθρωπο.

Το καφεδάκι στο νέο παραδοσιακό καφέ του χωριού η Κρύα Βρύση επιβάλετε …

Ειδικά όσοι αγαπούν τα παλιά κτίρια καλό θα ήταν μετά το καφέ να περπατήσουν στα πέτρινα σοκάκια του χωριού όπου και θα συναντήσουν κατασκευές από πέτρα οι οποίες  θα σας «ταξιδέψουν» στην ιστορία του χωριού αλλά και θα σας κάνουν να καταλάβετε πως ήταν η καθημερινότητα των κατοίκων του στο πέρασμα των χρόνων.

Στο Διπόταμο ο πολύ δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής  οργανώνει και φέτος όπως και κάθε χρόνο φυσικά μοναδικά παραδοσιακά πανηγύρια.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διποτάμου διοργανώνει λοιπόν τον ετήσιο καλοκαιρινό χορό του όπου και σας προσκαλεί το Σάββατο 4 Αυγούστου  2017 στις 21:30 στον προαύλιο χώρο της κεντρικής πλατείας.

Τιμή πρόσκλησης: 15€ (περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό).

Είσοδος 8€ για παιδιά .

Βίντεο από παλαιότερη εκδήλωση στο Διπόταμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *