ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Πρόεδρος Τ.Κ Χρυσοχωρίου «Βροχή» τα παράπονα από τους συνδημότες μου .

Το Chrysoupoli News έχει ξεκινήσει ένα οδοιπορικό σε όλα τα χωριά του Δήμου μας με σκοπό την αποτύπωση της καθημερινότητας και προβολή θεμάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας .

Μετά την Τ.Κ Παραδείσου και την συνομιλία με τον τοπικό πρόεδρο βρεθήκαμε στη συνέχεια στο Χρυσοχώρι όπου συναντήσαμε για αρκετή ώρα τον πρόεδρο κ. Μακκίδη Αρχοντή προκειμένου να αποτυπώσουμε την εικόνα του χωριού με οδηγό πάντα τον τοπικό πρόεδρο .

Με τις πρώτες κουβέντες με τον πρόεδρο της Τ.Κ Χρυσοχωριού διαπιστώσαμε ότι είχαμε αρκετά πράγματα να δούμε και αυτό γιατί καθημερινά ο ίδιος δέχεται «Βροχή» τα παράπονα  από τους συγχωριανούς …αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω για την δημοτική αρχή και όλες τις λοιπές υπηρεσίες που θα έπρεπε να έχουν λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όπως ανέφερε …

Chrysoupoli News : Ποια είναι η εικόνα στο Χρυσοχώρι σήμερα κ.πρόεδρε?

Πρόεδρος Τ.Κ Χρυσοχωρίου  ..Πρέπει να καταλάβουν ότι, όταν ασκείς διοίκηση, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που σου δίνει ο Νόμος, πρέπει να προσπαθείς να λύνεις  προβλήματα, τα οποία, πίστεψε με, είναι πολλά εδώ στο Χρυσοχώρι ,αρκεί να έχεις την διάθεση …να τα αντιμετωπίσεις .

Επικοινωνώ καθημερινά και άμεσα με τους συνδημότες μου, όπου έχω και άριστες σχέσεις με τους περισσότερους τα προβλήματα εδώ στο Χρυσοχώρι είναι πολλά και θα προσπαθήσω να σας δώσω την πλήρη εικόνα του χωριού μου .

Ας ξεκινήσουμε ..

Κατεστραμμένες, σκουριασμένες αλλά και εντελώς ανύπαρκτες είναι οι περισσότερες στάσεις των λεωφορείων εντός του χωριού μας .Αγανακτισμένοι και ταλαιπωρημένοι είναι οι οι κάτοικοι στο Χρυσοχώρι από την ορθοστασία που υποβάλλονται ειδικά τους χειμερινούς μήνες .Το πρόβλημα διογκώνετε με τις μετακινήσεις μαθητών την χειμερινή περίοδο.

Αγανακτισμένοι με την τοπική αυτοδιοίκηση και το κράτος είναι οι κάτοικοι του χωριού για την αδιαφορία που δείχνουν για  την κατάσταση του δρόμου εντός του χωριού αλλά και σε σημεία του κεντρικού δρόμου που χρειάζονται άμεση επισκευή .

Απαιτείται να καθαρίζεται το κανάλι σε όλο το μήκος του από τα χόρτα και τα σκουπίδια χρειάζεται η συνδρομή και του Δήμου με ειδικό μηχάνημα ,διότι η δικιά  μας προσπάθεια δεν αρκεί.

Εστία μόλυνσης και κουνούπια προκαλούν τα λιμνάζοντα ύδατα, χρειάζεται απεντόμωση και καταπολέμηση των κουνουπιών που έχουν εμφανισθεί εδώ και αρκετό καιρό στο Χρυσοχώρι .

Επικίνδυνα σημεία που χρειάζονται άμεσα να καλυφθούν κατά μήκος του καναλιού που διέρχεται εντός του χωριού με τσιμεντένια καπάκια γιατί μπορεί και να θρηνήσουμε θύματα απαιτείται πλήρης στεγανοποίηση…

Θέματα καθαριότητας και πρόβλημα με τα αδέσποτα στο χωρίο μας .

Χρειάζεται η διακομιδή των απορριμμάτων ποιο συχνά να πραγματοποιείται σε όλο το χωρίο όπως και μέριμνα και για τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στους δρόμους .

Καθαριότητα σε δημοτικά κτήρια 

 

Καθαριότητα στα Κοιμητήρια (Χρειαζόμαστε ενίσχυση με προσωπικό και μέσα προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης και ευπρεπισμού του χώρου ) 

Πρόεδρος Τ.Κ Χρυσοχωρίου  .

Ο κόσμος του Χρυσοχωρίου μας τίμησε  με την ψήφο του και έχει απαίτηση από εμάς να ανταποκρινόμαστε στα καθήκοντά μας. Δυστυχώς με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορούμε να δουλέψουμε όπως επιθυμούμε .

Χαρακτηριστικά να αναφέρω σε κεντρικό δρόμο με κατεύθυνση την πλατεία του χωριού κολόνα μικρή φωτισμού(πράσινη παράπλευρα του δρόμου ) είναι σχεδόν έτοιμη να πέσει στο οδόστρωμα παρόλο που ενημέρωσα για το συμβάν κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί ..χρειάζεται άμεση διακοπή της ηλεκτροδότησης και αποκατάσταση καθώς υπάρχει κίνδυνος .

 

Ο κεντρικός δρόμος έχει το μαύρο του το χάλι πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις ….όχι μόνο στη Χρυσούπολη αλλά και στα χωριά .

Τα τελευταία σχεδόν 3 χρόνια η ζωή στο χωριό έχει υποβαθμιστεί, λόγω οξύτατων προβλημάτων που παραμένουν άλυτα αν και τα έχω υποβάλει τα περισσότερα και γραπτώς . Ενδεικτικά να σας αναφέρω τα κυριότερα από αυτά:

 • Επικινδυνότητα της παιδικής χαράς (κίνδυνος ατυχήματος)
 • Συντήρηση φρεατίων .
 • Καθαριότητα -συντήρηση δρόμων και ρεμάτων
 • Καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων.
 • Καθαριότητα στα Δημοτικά κοιμητήρια.
 • Επικίνδυνα σημεία στο χωριό που εγκυμονούν κινδύνους .
 •  Κατεστραμμένες, σκουριασμένες αλλά και εντελώς ανύπαρκτες είναι οι περισσότερες στάσεις των λεωφορείων εντός του χωριού μας.
 • Αδέσποτα .
 • Δημιουργία πιστοποιημένης παιδικής χαράς .
 • Καλύτερος συντονισμός στην καταπολέμηση των κουνουπιών .
 • Ανάπλαση της πλατείας του χωριού.
 • Καθαρισμός αγροτικών δρόμων .

Chrysoupoli News

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *