Εθνικός Νέας Καρυάς: «Δουλευταράς, δίκαιος και επιτυχημένος ο νέος προπονητής.. Δημήτρης Σιώπης.

Ο Δημήτρης Σιώπης(Πολωνός) είναι ο νέος προπονητής του Εθνικού Νέας Καρυάς.

Δημήτρης Σιώπης σε ανακοίνωση του πριν λίγο ..

Ένα μικρό αλλά πολύ δύσκολο και συναρπαστικό ταξίδι με μια από τις μεγαλύτερες σε ιστορία ομάδα του νόμου μας έφτασε στο τέλος.

Οι δυσκολίες και η πίεση αυτών των πέντε μηνών στην ομάδα του Ηρακλή ήταν μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις και το καλύτερο σχολείο για την συνέχεια.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και να γνωρίσω ποδοσφαιριστές που θέλουν και ξέρουν να είναι πρωταγωνιστές. Μια καινούργια σελίδα ανοίγει με την ομάδα του Εθνικού μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι ξέρει να βάζει τον πήχη ψηλά..

Chrysoupoli News..

Ο γεννηθείς στις 12 Νοεμβρίου του έτους, 1972, Δημήτρης Σιώπης, μεγάλωσε στην περιοχή, Αγίασμα Καβάλας, διανύει την τρίτη δεκαετία στον χώρο του αθλητισμού, έχοντας συνδέσει το όνομα του με πολύ ευχάριστες εμπειρίες!

Ο Σιώπης πέρσι ήταν στον πάγκο του Ηρακλή Καβάλας έχει εργαστεί πάλι στο παρελθόν στην ομάδα της Νέας Καρυάς ,πριν τον Ηρακλή ήταν στον πάγκο του Κεραυνού Πέρνης.

Ο «Πολωνός», όπως είναι ευρέως γνωστός, λόγω της ομοιότητας του με τον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Μίροσλαβ Οκόνσκι πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου το Αγιάσματος το 1986 και από τότε μέχρι σήμερα έχει διανύσει μια μεγάλη διαδρομή στον χώρο, δίχως πολλές…στάσεις!

Χρησιμοποιήθηκε από τον πρώτο του προπονητή, Σπύρο Κλοκίδη, στη θέση της μεσαίας γραμμής, σε ηλικία μόλις 14 ετών, ενώ διέγραψε, άμεσα, ανοδική πορεία στον αθλητισμό και γι’ αυτό μετατράπηκε, σύντομα, σε πρότυπο αθλητή για τους κατοίκους της περιοχής.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες για τον Δημήτρη ..

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *