ΈΡΧΕΤΑΙ σε λίγο το 3ο Πολιτιστικό Αντάμωμα στη Αγίασμα αφιερωμένο στην Παράδοση !

Οι ήχοι από την μουσική του 3ου Πολιτιστικού Ανταμώματος θα διαπεράσουν τη νυχτερινή ηρεμία του Αγιάσματος 8 Ιουλίου 2017 όπου με αναμμένες φωτιές, άνθρωποι κάθε ηλικίας θα διασκεδάσουν, «τραγουδήσουν» και θα χορέψουν, μέσα στη δροσερή καλοκαιρινή νύχτα με την αύρα της παραλίας ..
Αναλυτικά 
 
Το 3ο Πολιτιστικό Αντάμωμα πραγματοποιείται στο Αγίασμα Νέστου 8  Ιουλίου 2017 και είναι αφιερωμένο στην Παράδοση, στον πολιτισμό στις ρίζες μας που μας κρατούν δεμένους με τον τόπο μας.

Ο Πολιτιστικός -Αλιευτικός σύλλογος Αγιάσματος οργανώνει το 3ο Πολιτιστικό Αντάμωμα όπου η Σαρακατσάνικη -Θρακιώτικη παράδοση έχουν την τιμητική στις 8 Ιουλίου στο Αγίασμα με χορούς και τραγούδια . 

Η  αυξανόμενη συμμετοχή παραδοσιακών συγκροτημάτων και αρκετών χορευτών και εθελοντών, προμηνύει ίσως η  υλοποίηση του φετινού 3ου ανταμώματος να είναι ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής του Νέστου .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί όπως μας ενημέρωσε ο δραστήριος πρόεδρος του τοπικού συλλόγου κ.Δημήτρης Σιώπης στο γήπεδο του Αγιάσματος και θα περιλαμβάνει εκτός των άλλων και  λαϊκή μουσική 

Τραγουδούν ο Σάκης Μπανιώτης με όλο το συγκρότημα του..

ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Chrysoupoli News

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *