ΑΟΧ: Κέρδισαν εμπειρίες στους αγώνες των play offs οι αθλήτριες της Χρυσούπολης !

Η ξεχωριστή υποδοχή και η άριστη οργάνωση ξεχώρισαν στους αγώνες των play offs Παγκορασίδων στην Χρυσούπολη, γεγονός φυσικά που οφείλετε στους υπεύθυνους του ΑΟΧ  που εργάσθηκαν και προετοιμάστηκαν αρκετά καλά για τους αγώνες .

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την περιοχή του Νέστου όπου και συγκέντρωσε αρκετό κόσμο της περιοχής το πρωί της Κυριακής 23 Απριλίου 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΑΟΧ, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους, κατάφεραν να σταθούν επάξια απέναντι σε  ομάδες που πρωταγωνιστούν σ’ αυτή την κατηγορία τα τελευταία χρόνια,κατάφεραν με την συμμετοχή τους στα play offs ν’ αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες όπου και κέρδισαν μέσα από αυτούς τους αγώνες. 

 Φωτογραφία του χρήστη ΑΟ Χρυσούπολης βόλλευ.

Α.Ο.Χ

Έκλεισε η αυλαία των play offs Παγκορασίδων με το δικό μας πρώτο παιχνίδι ΑΟΧ-ΓΑΙΑ ΔΡΆΜΑΣ 3-0 μετά από 70′ παιχνιδιού. Τα κορίτσια προσπάθησαν μέχρι τέλος σε ένα πολύ δυνατότερο και έμπειρο αντίπαλο όπου δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Έχουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα κορίτσια που το καθένα με την παρουσία του βοήθησε την ομάδα. Ήταν μία καλή εμπειρία για την ομάδα και τα παιδιά μας να ζήσουν από κοντά μια τέτοια διοργάνωση και να το δουν σαν εμπειρία για το μέλλον. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας πιο δυναμικά.

Το δεύτερο ματς μεταξύ ΑΟ ΚΑΒΆΛΑΣ – Γ.Σ ΔΡΆΜΑΣ ελειξε υπέρ της Δράμας το με 3-0, οπότε προκρίθηκαν στον τελικό ΓΑΙΑ-Γ. Σ ΔΡΆΜΑΣ, όπου επικράτησε η ΓΑΙΑ με 3-0. Μπράβο- συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες της διοργάνωσης και ευχόμαστε καλή συνέχεια στις δύο ομάδες της Δράμας το στην επόμενη φάση!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Χρυσούπολης και συγκεκριμένα τους γιατρούς που προσφέρθηκαν αφιλόκερδος να βρίσκονται στο γήπεδο όλη την ημέρα την κα ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΊΝΑ και την κα ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΓΛΟΥ ΘΕΟΝΗ, το καφενείο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΣ που χορήγησε όλα τα νερά για τις ομάδες και εξυπηρέτησε όλο το κοινό με το κυλικείο που λειτούργησε, τον κο ΘΩΜΑΙΔΗ ΆΛΚΗ που μας ψυχαγωγούσε με την μουσική του και τα διάφορα μουσικά εφέ του και γενικά επικράτησε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Τον σύλλογο του ΑΟ ΚΑΒΆΛΑΣ που μας δάνεισε μπάλες για να καλύψουμε τις αγωνιστικές ανάγκες, τα κορίτσια μας από τις κορασίδες μας ΣΟΦΊΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΤΣΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΜΑΡΊΑ, που ήταν υπεύθυνες για την υποδοχή και γενικά για όλη την εξυπηρέτηση των ομάδων!

Τέλος όπως κι άλλη φορά όλους τους τοπικούς χορηγούς που βοήθησαν με χρηματική ενίσχυση για να καλύψουμε τα διάφορα έξοδα της διοργάνωσης!

 

Φωτογραφία του χρήστη ΑΟ Χρυσούπολης βόλλευ.

Φωτογραφία του χρήστη ΑΟ Χρυσούπολης βόλλευ.

Φωτογραφία του χρήστη ΑΟ Χρυσούπολης βόλλευ.

Η επιτυχία και η καλή πορεία έχει ονοματεπώνυμο στην πόλη μας .Συγχαρητήρια !

…………………………………………………………………………………………………………

Chrysoupoli News  «Αυλαία».Το αθλητικό γεγονός των  play offs στην πόλη της Χρυσούπολης σίγουρα θεωρείτε κορυφαίο γεγονός για τον τοπικό αθλητισμό η απουσία του Δημάρχου κατά την έναρξη των αγώνων δεν συνάδει με την αθλητική φιλοξενία που θα έπρεπε να πρεσβεύουμε . Το γεγονός  ότι ο  ΑΟ ΚΑΒΆΛΑΣ  μας δάνεισε μπάλες για να καλύψουμε τις αγωνιστικές ανάγκες δεν μας χαροποιεί ιδιαίτερα ως γεγονός όπου και θα προτιμούσαμε να έχει λυθεί από το Δήμο .

Φωτογραφία του χρήστη ΑΟ Χρυσούπολης βόλλευ.

Φωτογραφίες Drossos Drosos.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Support Us: Hi! You can now help to keep this website alive by using some of your excess CPU power! You can stop if you need!
Ok