Εξαπάτησαν ηλικιωμένες την Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Μαρτίου παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

Προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ για να κλέψουν ηλικιωμένη

Σύμφωνα με τα δελτία τύπου τα γεγονότα έχουν όπως παρακάτω :

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 2 αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 27-3- 2017 το πρωί, μετέβησαν σε οικία 79χρονης, στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, όπου προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ και προφασιζόμενοι την ύπαρξη βλάβης στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση και κινδύνου πυρκαγιάς, την έπεισαν να τοποθετήσει έξω από το σπίτι τα χρήματα που  ποσό από ηλικιωμένη σε χωριό της Δράμας διατηρούσε, προκειμένου να μην καούν.

Στη συνέχεια οι δράστες αφαίρεσαν τα χρήματα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 28-3-2017 το πρωί, μετέβη σε οικία 85χρονης ημεδαπής, στη Φτελιά Δράμας, όπου προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ και προφασιζόμενος την ύπαρξη διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος και κινδύνου πυρκαγιάς, την έπεισε να τοποθετήσει έξω από το σπίτι τα χρήματα που διατηρούσε και διάφορα χρυσαφικά – τιμαλφή, προκειμένου να μην καούν. Στη συνέχεια ο δράστης αφαίρεσε τα χρήματα και τα χρυσαφικά – τιμαλφή και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου

Chrysoupoli News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *