Νέα Προκήρυξη : Πρόσληψη σε Κ.Υ Χρυσούπολης -Θέσεις σε Καβάλα ,Ελευθερούπολη και Θάσο .

Σας επισυνάπτουμε την προκήρυξη των κενών και κενούμενων θέσεων των ΓΝ- Κέντρων Υγείας,ΠΕΔΥ – Κέντρων Υγείας ,ΠΕΔΥ – Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ – Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ – Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων για την κάλυψή τους, ως ακολούθως:

Προκήρυξη  περιλαμβάνει τις  θέσεις σε Κ.Υ σε όλο το Νομό.

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 14η Μαρτίου 2017.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 28η Μαρτίου 2017.

Αιτήσεις που θα κατατεθούν μετά την 28η Μαρτίου είναι εκπρόθεσμες και δεν λαμβάνονται υπόψη.

1. Ιατροί που είχαν συμμετάσχει σε Προκηρύξεις – Προσκλήσεις Ενδιαφέροντος του Υπουργείου από το 2011, καταθέτουν αίτηση χωρίς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (εκτός κι αν τα δικαιολογητικά ήταν ελλιπή, τα οποία και συμπληρώνουν). Απαραίτητη προϋπόθεση σε αυτή την περίπτωση είναι η σαφής αναφορά στην προκήρυξη ή πρόσκληση ενδιαφέροντος που είχε λάβει μέρος ο υποψήφιος( όπου και είχε καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά), καθώς και σε ποια κατηγορία ιατρών ήταν (υπόχρεων ή επί θητεία).

2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ιατροί με τίτλο ειδικότητας γενικής Ιατρικής, οι ιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου και οι ιατροί επί θητεία.

3. Οι ιατροί με τίτλο ειδικότητας γενικής ιατρικής προηγούνται των ιατρών υπόχρεων υπηρεσίας υπαίθρου και των ιατρών επί θητεία.

4. Ιατροί που υπηρετούν με παράταση θητείας έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα προκήρυξη.

5. Οι ιατροί (υπόχρεοι και επί θητεία) που δεν έχουν δικαίωμα επιλογής θέσης, σύμφωνα με την αριθμ. Α2γ/Γ.Π.οικ.26519/2015 απόφαση, (7) σχετικό, θα αναγράφουν στην αίτηση και στο πεδίο «ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ» τη φράση «Χωρίς δικαίωμα επιλογής θέσης».

6. Το έντυπο της αίτησης χορηγείται από την υπηρεσία, ενώ είναι αναρτημένο και στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.moh.gov.gr), μαζί με την προκήρυξη.

7. Η σειρά επιλογής των κωδικών – θέσεων εκφράζει και τη σειρά προτίμησης ενώ δεν είναι υποχρεωτική η επιλογή όλων των θέσεων και του Νομού.

Chrysoupoli News

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *