Αθλητής ΤΑΕ KWON DO από την Χρυσούπολη επέστρεψε με 2 Χρυσά μετάλλια από τη Σερβία .

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ’’ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

Δελτίο τύπου .

Με δύο (2) ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ο ΣΙΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και στα δύο (2) Διεθνή Πρωταθλήματα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 13th Omega Cup και 7th Zrenjanin Open 2017 στην Σερβία

Με δύο (2) χρυσά μετάλλια επέστρεψε ο αθλητής του Συλλόγου μας ΣΙΜΟΥ Αλέξανδρος, καθώς την 11 και 12-03-2017 στην Σερβία, διοργανώθηκαν τα Διεθνή Πρωταθλήματα 13th Omega Cup και 7th Zrenjanin Open 2017, στα οποία έλαβε μέρος ο αθλητής του Συλλόγου μας, με την επίλεκτη ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, καθόσον είναι μέλος της.

-Στα εν λόγω πρωταθλήματα λάβανε μέρος αθλητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης και το επίπεδο συμμετοχών ήταν πολύ υψηλό.

-Ο αθλητής μας την 11-03-2017 αγωνίσθηκε στο Βελιγράδι-Σερβίας στο 13th Omega Cup και κατάκτησε την πρώτη θέση (ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ).

-Την 12-03-2017 μετέβηκε στο Zrenjanin-Σερβίας και αγωνίσθηκε στο 7th Zrenjanin Open 2017 και κατέκτησε και εκεί την πρώτη θέση (ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ).

-Η Πρόεδρος του Συλλόγου ΔΕΜΕΡΤΕΣΛΗ (ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ) Ζωή και το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρουν τον προπονητή ΑΜΙΛΗΤΟ Εμμανουήλ, και τον ανωτέρω αθλητή, για την εξαιρετική του εμφάνιση και την κατάκτηση των δύο (2) χρυσών μεταλλίων, καθόσον πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, αφού το επίπεδο των συμμετοχών ήταν πολύ υψηλό.

Chrysoupoli News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *