ΚΕΡΑΜΩΤΗ : Τα βαρέα φορτηγά οχήματα συνεχίζουν να διέρχονται μέσα από την Κεραμωτή ….. δυο χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτα.

 Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει η Κεραμωτή από την διέλευση των βαρέων φορτηγών οχημάτων που μετακινούνται από την Θάσο για την Κεραμωτή και αντίστροφα όπου κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες το πρόβλημα είναι μεγάλο .

Το πρόβλημα υπάρχει από την συνεχώς αυξανόμενη διέλευση βαρέων οχημάτων ( φορτηγών  μαρμάρων, βυτιοφόρων κλπ) με προορισμό την Θάσο όπου δεν είναι λίγες η περιπτώσης όπου δημιουργούν και φθορές στο οδόστρωμα και φυσικά προκαλούν σε μεγάλο βαθμό την όχληση κατοίκων και επισκεπτών.

Ο Ο.Λ.Κ. διαχειρίζεται όλο το λιμάνι της Κεραμωτής ,το καλοκαίρι του 2017 με την  αυξανόμενη τουριστική κίνηση η κατάσταση θα είναι δύσκολη  η πρόταση για τα βαρέα οχήματα να πηγαίνουν στο «Φίλιππος Β’» διαφαίνεται ως καλή εναλλακτική λύση ,πρόταση που έχει τεθεί από το σύνολο σχεδόν της τοπικής αυτοδιοίκησης σε Ο.Λ.Καβάλας αλλά που δυστυχώς έχουν περάσει δυο χρόνια και ακόμη το πρόβλημα παραμένει ΑΝΟΙΧΤΌ.

Το θέμα σύντομα θα εξετασθεί  από το υπουργείο Ναυτιλίας μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου και του Ο.Λ.Κ έτσι ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της διέλευσης βαρέων φορτηγών από κεντρικούς δρόμους της Κεραμωτής ,διότι εδώ και δυο χρόνια  δεν έχει γίνει τίποτα .

Chrysoupoli News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *