Δελτίο τύπου Π.Ε Καβάλας: Η χιονόπτωση στο Νομό Καβάλας.

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82-16

Σήμερα, Σάββατο 31-12-16  και από τις 03:30 τα ξημερώματα, εκδηλώθηκαν φαινόμενα καθολικής χιονόπτωσης σε όλη την ΠΕ Καβάλας και την ΠΕ Θάσου. Άμεσα δόθηκε εντολή από τον πρόεδρο του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας και Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο, στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καβάλας και κινητοποιήθηκαν όλα τα συνεργεία και τα διαθέσιμα μέσα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας, τα οποία ήταν σε επιφυλακή από την προηγούμενη μέρα και συγκεκριμένα: πέντε αποχιονιστικά μηχανήματα στο ηπειρωτικό τμήμα του Νομού και ένα στη Θάσο, προκειμένου να είναι προσπελάσιμο όλο το οδικό δίκτυο.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί κυρίως με ρίψεις αλατιού για να αποφευχθούν τις επόμενες ώρες φαινόμενα παγετού στο οδικό δίκτυο.

Πέρα από τα παραπάνω συνίσταται να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, οι υψηλές ταχύτητες και γενικά να τηρούνται οι κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Chrysoupoli News Ειδικά οι οδηγοί των φορτηγών οχημάτων παρακαλούνται να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη σήμανση και στις υποδείξεις των αρμόδιων οργάνων της Τροχαίας για πιθανές απαγορεύσεις κυκλοφορίας φορτηγών κατά τη διάρκεια των καιρικών φαινομένων. Για πληροφορίες, εφόσον κινείστε επί της Εγνατίας Οδού, επικοινωνήστε με τον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης, στο τηλ. 1077.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *