ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ : Κυριακή 16 Οκτωβρίου 12.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Χρυσούπολης .

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Κυριακή 16 Οκτωβρίου 12.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Χρυσούπολης .

Κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή και το τέλος του καλοκαιριού σημαίνει την έναρξη της προετοιμασίας για τις ομάδες μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο. Η Ίριδα Καβάλας, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της, επέλεξε έναν δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο για να ενημερώσει τους αθλητές της, κυρίως όμως για να περάσει το μήνυμά της.

Βάλτε τρίποντο στη ζωή“… ονομάζεται το βίντεο που ετοίμασε και μέσα από αυτό δείχνει πως μια άτυχη στιγμή μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι νέο και δημιουργικό, όπως είναι η ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Στο βίντεο συμμετέχουν και οι αθλητές της ΚΑΕ Καβάλας, Βασίλης Αγγελακόπουλος και Δημήτρης Καλαμπάκας.

Η  Ίρις Καβάλας είναι ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο (καρότσι), μέλος του ΟΣΕΚΚ, η οποία λαμβάνει μέρος και στο πρωτάθλημα Ελλάδας.

Με αφορμή περιπτώσεις παιδιών που τους βρήκε το “κακό”, αλλά δεν κατάφεραν να το ξεπεράσουν, που κλείστηκαν σπίτια τους και ζουν μόνο την ηλεκτρονική τους ζωή, η ομάδα αποφάσισε να φτιάξει ένα ερασιτεχνικό video.

δείτε το ….και στη συνέχεια τα νέα για τον αγώνα στο κλειστό της Χρυσούπολης.

Στα πλαίσια της προαναφερόμενης δραστηριότητας στο κλειστό της Χρυσούπολης την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 12:00 θα έχουμε τη χαρά να δούμε πραγματικούς αγωνιστές σε αγώνα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο μεταξύ των ομάδων  IRIS ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Είσοδος 1 ευρώ και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν  για την αγορά ενός νέου αμαξιδίου.

Chrysoupoli News…H πόλη της Χρυσούπολης έχει αποδείξει  επανειλημμένα ότι και νοιάζεται και συνδράμει όταν δέχεται το κάλεσμα συμπαράστασης ,έτσι λοιπόν θα παρακαλούσα όσοι μπορούν να παραβρεθούν στο συγκεκριμένο αγώνα ζωής  την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο της Χρυσούπολης.

Κοινοποιήστε το άρθρο μας προκειμένου να γεμίσουμε το κλειστό και να στείλουμε και εμείς το μήνυμα μας σε αυτούς τους ανθρώπους ….

Μην αφήσεις μια άτυχη στιγμή να καθορίσει την Ζωή σου.
Έλα στην παρέα μας!!! IRIS ΚΑΒΑΛΑΣ
Διασκέδασε…

Κώστας Χιώτης …..Όταν η θέληση υπερνικά κάθε εμπόδιο εμείς  Οφείλουμε να είμαστε εκεί Κυριακή 16/10/16 12:00 κλειστό Χρυσούπολης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *