Εργασία στη Χρυσούπολη : Ζητούνται άτομα για Εποχική απασχόληση σε μεγάλο συσκευαστήριο ακτινιδίων στην πόλη μας !

Ευκαιρία για Εποχική απασχόληση σε μεγάλο συσκευαστήριο ακτινιδίων στην Χρυσούπολη

Για το χρονικό διάστημα από 10 Οκτωβρίου και για περίπου δύο μήνες (σεζόν ακτινιδίων) υπάρχει προσφορά εργασία από μεγάλο συσκευαστήριο στην περιοχή της Χρυσούπολης.

Η εταιρία ΣΧΟΤΜΑΝ ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΑΕΒΕ στην Χρυσούπολη αναζητά προσωπικό στο οποίο θα δοθεί η δυνατότητα για εργασία και για τους επόμενους μήνες όταν το συσκευαστήριο θα μεταποιεί τα σπαράγγια για (3) ακόμη μήνες .

Η εταιρία ΣΧΟΤΜΑΝ ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΑΕΒΕ στην Χρυσούπολη αναζητά για άμεση εργασία από 10 Οκτωβρίου με καλές αποδοχές  όπως :

– Υπεύθυνο ποιοτικού ελέγχου (κατά προτίμηση με προϋπηρεσία)

– Χειριστές ανυψωτικών μηχανημάτων (κλάρκ)

– Προσωπικό με γνώση χειρισμού υπολογιστή (access, excel κτλ.)

– Εργάτριες / εργάτες για τη συσκευασία των ακτινιδίων

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82-23Αποτέλεσμα εικόνας για συσκευαστηρια ακτινιδια

– Εργάτριες / εργάτες για τη συγκομιδή των ακτινιδίων

Αποτέλεσμα εικόνας για εργασια ακτινιδια

Αποτέλεσμα εικόνας για εργασια ακτινιδια

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες / δήλωση ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο 6979728862 (τις ώρες 10:00-13:00 και 18:00-20:00) ή να στείλουν βιογραφικό σημείωμα (αν διαθέτουν) στο email dakrena@gmail.com

Ενημερώνουμε για άλλη μια φορά ότι το παραπάνω προσωπικό θα μπορεί να απασχοληθεί στην εταιρία μας και κατά τη σεζόν των σπαραγγιών (αρχές Μαρτίου έως τέλη Μαΐου)

Chrysoupoli News ..Εφόσον υπάρχουν και άλλες θέσεις εργασίας σε ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΑ του Δήμου Νέστου το email chrysoupolinews@gmail.com είναι ανοιχτό για ενημέρωση των κατοίκων του Νέστου για την προσφορά εργασίας με σκοπό να ενισχύσουμε την τοπική αγορά και φυσικά την αγοραστική δύναμη των συμπολιτών μας.

Κοινοποιώντας την παραπάνω προσφορά εργασίας δίνετε την δυνατότητα ενημέρωσης σε ανθρώπους που ίσως δουν έγκαιρα τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας και φυσικά να κερδίσουν την δυνατότητα της εποχιακής εργασίας σε καιρό οικονομικής κρίσης.

Κώστας Χιώτης

κοστασ

5 thoughts on “Εργασία στη Χρυσούπολη : Ζητούνται άτομα για Εποχική απασχόληση σε μεγάλο συσκευαστήριο ακτινιδίων στην πόλη μας !

  1. Κ. Γιώργο
   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες / δήλωση ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο 6979728862 (τις ώρες 10:00-13:00 και 18:00-20:00) ή να στείλουν βιογραφικό σημείωμα (αν διαθέτουν) στο email dakrena@gmail.com Τα έντυπα είναι απλά φ.α ταυτότητας ,Α.Μ ΙΚΑ ΚΛΠ

   Δήλωση ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο 6979728862.

  1. Κ.Παναγιώτη
   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες / δήλωση ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο 6979728862 (τις ώρες 10:00-13:00 και 18:00-20:00) ή να στείλουν βιογραφικό σημείωμα (αν διαθέτουν) στο email dakrena@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *