Το Χαμόγελο του Παιδιού αυτήν την ώρα πραγματοποιεί επείγουσα διακομιδή της μικρής Ε. μόλις 1,5 έτους, από τα Γιαννιτσά προς νοσοκομείο των Αθηνών.

Chtysoupoli News… ας ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην μικρή Ε. 1,5 ετών που διακομίζεται τώρα από τα Γιαννιτσά προς την Αθήνα.

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται η επείγουσα διακομιδή της μικρής Ε. μόλις 1,5 έτους, από τα Γιαννιτσά προς νοσοκομείο των Αθηνών.

Πριν ένα χρόνο η μικρή είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και είχε χειρουργηθεί στο εξωτερικό. Πριν λίγες μέρες παρέλυσε η δεξιά πλευρά της και η μαγνητική έδειξε ότι ο όγκος έχει μεγαλώσει.
Πριν λίγες ώρες η κινητή ιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών και παιδιών του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το πλήρωμα των διασωστών από τη Θεσσαλονίκη παρέλαβαν την μικρή και συνοδεία των γονιών της και του παιδιάτρου κου Γιώργου Καντζίδη κατευθύνονται προς την Αθήνα.

Παράλληλα, από την Αθήνα έχει ξεκινήσει μια ακόμα κινητή ιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών και παιδιών με το γιατρό του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να παραλάβει την μικρή από τους Αγίους Θεοδώρους και να συνεχίσει το ταξίδι προς την Αθήνα!

Ας ευχηθούμε όλοι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην μικρή Ε. και δύναμη στην οικογένειά της!

Διαβάστε περισσότερα για τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες μας εδώhttp://www.hamogelo.gr/7-1/868/Kinhtes-Iatrikes-Monades

Chrysoupoli News

Κώστας Χιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *