Χρυσούπολη : Ποδηλατικός Γύρος 2 Απριλίου στην πόλη μας – «Let’s do it Greece 2017»

Στις 2 Απριλίου 2017 και ώρα 9:30 π. μ.στα πλαίσια της εθελοντικής εκστρατείας «Let’s do it Greece 2017» διοργανώνεται  στη Χρυσούπολη από το Δήμο Νέστου ποδηλατικός γύρος .

Αφετηρία ορίζεται ο χώρος μπροστά από το Δημαρχείο και η διαδρομή περιλαμβάνει τις οδούς Καραϊσκάκη, Βασιλ. Όλγας, Αγ. Αθανασίου, ασφαλτοστρωμένο δρόμο Προαστείου επί της οδού Χρυσούπολης-Κεραμωτής (παλιά σφαγεία), οι ποδηλάτες θα συνεχίσουν δεξιά προς Χρυσούπολη από Ε.Ο. Χρυσούπολης- Κεραμωτής,  έπειτα θα συνεχίσουν επί της οδού Δεληκάρη μέχρι το σιντριβάνι και θα στρίψουν δεξιά επί της οδού Βενιζέλου καταλήγοντας στο Δημαρχείο.

Η διαδρομή είναι 7,5χλμ. στο τέλος της εκδηλωσεις ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ποδήλατο .

Chrysoupoli News Το μήνυμα για εκείνη την ημέρα είναι …..

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε όλη την Ελλάδα για να καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε μία μόνο μέρα!»

Η δράση «Let’s do it Greece 2017»  όπως λέει άλλωστε και το μήνυμα αποσκοπεί για μια μέρα όλη η Ελλάδα ταυτόχρονα με δράσεις όλοι μαζί καθαρίζουμε τη χώρα μας . 

Περιοχές που υλοποιούν το μήνυμα στην περιοχή μας  είναι ο ποταμός Νέστος και όλες οι παραθαλάσσιες  περιοχές του Δήμου μας και όχι μόνο, αρκεί να έχουν αντικείμενο την καθαριότητα .

Η παραποτάμια περιοχή χρειάζεται καθαριότητα έστω και μια μέρα ας στρέψουμε την προσοχή μας εκεί .

Καλός ο ποδηλατικός γύρος αλλά στο δρομολόγιο έχουμε διαφορετική άποψη θα το θέλαμε προς το Νέστο με μια ταυτόχρονη ημερίδα για παιδιά από ανθρώπους του δασαρχείου ….και φυσικά με μια δράση καθαριότητας, όπως άλλωστε είναι και το μήνυμα της ημέρας .

Η διαδρομή που ανακοινώθηκε από το Δήμο δεν συμπεριλαμβάνει το Νέστο ,ευελπιστούμε να βρεθεί κόσμος και στη παραποτάμια περιοχή που θα υλοποιήσει το μήνυμα της ημέρας  .Το Chrysoupoli News θα είναι εκεί  …

Για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες σχολεία -συλλόγους -φορείς που βρίσκονται γεωγραφικά στο Δήμο Νέστου μπορείτε να μας στείλετε την δράση σας προκειμένου να την στηρίξουμε και να συντονιστούμε καλύτερα .

email 

chrysoupolinews@gmail.com

 

Chrysoupoli News 

 

One thought on “Χρυσούπολη : Ποδηλατικός Γύρος 2 Απριλίου στην πόλη μας – «Let’s do it Greece 2017»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *